24 jul 2009, 10:47

Мразя те, защото те обичам 

  Poesía » De amor
1077 0 5

Мразя те, защото те обичам

 

 

Мразя те,
защото те обичам!
Толкова силно,
толкова болезнено.
Дявол с ангелско лице
трябва да те наричам,
при тебе добро
със зло е съединено.

 

За да изкушаваш
и болка да причиняваш,
на земята си пратен,
силно привличащ
и много опасен.

 

Без страх...
(от незнание)
В тебе се влюбих.
Толкова силно,
че чак ума си загубих.
Но ти за мене
едно не си научил,
че мога да страдам
и пак да обичам!

 

Друга като мене,
жена с дяволски инат,
така да те обича,
макар и прокълнат.
В Рая няма...
и няма друга да намериш,
нито в твоя роден АД!

 

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??