Мразя
Мразя, че не си до мен,
мразя празното легло.
Мразя, че няма те да стоплиш моя ден.
Мразя, когато ти е все едно…
Мразя, когато заспивам сама.
Мразя, събуждайки се рано сутринта.
Мразя, когато не те виждам до мен.
Мразя и следващия ден…
Мразя, когато виждам в очите ти тъга.
Мразя, когато ти си уморен.
Мразя, че те искам все така.
Мразя те, но ти обичай мен!
Мразя това и още сто неща,
но винаги ще те обичам.
Ти си моята съдба
и в тебе аз се вричам…
© Диана Геловска Todos los derechos reservados