21 февр. 2010 г., 20:00

Мразя те, защото те обичам 

  Поэзия » Любовная
873 0 2

 

Мразя

 

Мразя, че не си до мен,

мразя празното легло.

Мразя, че няма те да стоплиш моя ден.

Мразя, когато ти е все едно…

 

Мразя, когато заспивам сама.

Мразя, събуждайки се рано сутринта.

Мразя, когато не те виждам до мен.

Мразя и следващия ден…

 

Мразя, когато виждам в очите ти тъга.

Мразя, когато ти си уморен.

Мразя, че те искам все така.

Мразя те, но ти обичай мен!

 

Мразя това и още сто неща,

но винаги ще те обичам.

Ти си моята съдба

и в тебе аз се вричам…

© Диана Геловска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??