24 ene 2018, 20:42

Мръкване 

  Poesía » Otra
643 3 1

 

Мръква се... заспива тишината,
внезапно оглушала от тъга,
в очите ѝ се сгушва тъмнината
и тя заспива в мислите сама.

Картини във съня им се преплитат,
как  хладни длани стискат две сълзи,
как бури върховете им връхлитат
и с сила си открадват висини.

Заспали, непогалени и двете,
с разкъсани от самота гърди,
сънуват как прераждат се във цвете,
усмихват се насън... и ги боли.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??