11 feb 2016, 18:25

Muse 

  Poesía
545 0 1

Колкото повече те искам

толкова повече те нямам

Разпадам се от мисли за теб

Настръхваш по кожата ми

И болиш

Защото си нещо, което липсва

А липсата е привилегия на смелия

© Кати Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??