21 sept 2005, 11:53

музика 

  Poesía
953 0 0

Моите вени са  моите струни

по които тече

музиката на моето ежедневие.

Между страстно кресчендо

и минорен акорд

отминават дните ми.

© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??