Sep 21, 2005, 11:53 AM

музика 

  Poetry
954 0 0

Моите вени са  моите струни

по които тече

музиката на моето ежедневие.

Между страстно кресчендо

и минорен акорд

отминават дните ми.

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??