13 sept 2012, 23:18

Музика под звездите 

  Poesía » Filosófica
541 0 0

Засвириха цигулки под звездите

и някак си притихнали ни завладяха.

Заслушаха се във нощта душите.

Сърцата със въздишка онемяха.

 

И по-добри и чисти станахме

под звуците с божествени мелодии.

И сякаш със звездите в миг се сляхме,

понесени на своите симфонии.

© Руска Рулетка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??