13.09.2012 г., 23:18 ч.

Музика под звездите 

  Поезия » Философска
543 0 0

Засвириха цигулки под звездите

и някак си притихнали ни завладяха.

Заслушаха се във нощта душите.

Сърцата със въздишка онемяха.

 

И по-добри и чисти станахме

под звуците с божествени мелодии.

И сякаш със звездите в миг се сляхме,

понесени на своите симфонии.

© Руска Рулетка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??