20 jun 2017, 10:32

Музика за душата 

  Poesía
396 0 0


Музика за душата

 

Пусни ми музика,
само за фон.
Да ме докосне китара,
с нежни си тон.


Да измия ръцете, душата,
очите, сълзите.
Да се завия с топлата вата,
да скрия гърдите.


И нека изгрее зора,
за новия ден.
За заровения в скръбта,
спасител във мен.

© Калоян Велинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??