7 may 2011, 23:54

Мяра 

  Poesía » Otra
1364 0 1

Давам зрънце обич на всеки
и искрица от огъня в мен,
макар и по различни пътеки,
да вървим към новия  ден...

Давам зрънце от моята вяра
на всеки и късче надежда,
не според някаква  мяра -
до душата всичко се свежда... 

Щастлива ме прави това...
и нищо не искам в замяна,
стигат ми само ответни слова,
че нечия тъга е вече засмяна...

    ¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??