Прегръщам небето през тебе и слисан
немея пред птици, които носят любов,
а ми трябва само силната мисъл -
да се събудя и за теб да съм готов...
Защото не докосвам небесата,
защото преминаваме един през друг,
а птици са очите ти, през мъглата,
които ми нашепват, че съм тук...
при теб!
© Маломир Стръков Todos los derechos reservados