17 mar 2017, 13:53

Мъж що е? 

  Poesía » De amor
388 2 3

Мъж не е този от снощи, 
Мъж не е онзи от бара.. 
Мъж не е и баткото мощен.. 
Мъж не е този, дето не признава светофара! 

*

Мъж не наричам момчето, 
Мъж не е онзи с боевете, 
Мъж не е с татус на крачето.. 
Мъжът не е с камък в сърцето! 

**

Мъжът не е признак по години, 
по визия,  даже размер.. 
Мъжът е този добрият... 
Който обича те всеки момент. 

***

Той подарява ти цвете,  

опаковано с много любов, 
Мъжът е войник, спрямо момчето... 

та то е просто дете. 

****

Мъж е жестоватата прелест, 
мъж е силният войн ...
който пред теб е покорен, 
а всъщност ти си в плен! 

*****

Закусва с усмивката ти рано сутрин,  
не си отива с идването на деня.

Мъжът е вечно устроен, 
да те обича макар и в тъга! 

******

Мъжете са малко аз зная, 
мъжете не са просто клише, 
Взима ти кафе преди да те срещне... 
И после взима твойто сърце!

 

-Ж. Л. 

© Zhenyia Lazarova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??