Мъж не е този от снощи,
Мъж не е онзи от бара..
Мъж не е и баткото мощен..
Мъж не е този, дето не признава светофара!
*
Мъж не наричам момчето,
Мъж не е онзи с боевете,
Мъж не е с татус на крачето..
Мъжът не е с камък в сърцето!
**
Мъжът не е признак по години,
по визия, даже размер..
Мъжът е този добрият...
Който обича те всеки момент.
***
Той подарява ти цвете,
опаковано с много любов,
Мъжът е войник, спрямо момчето...
та то е просто дете.
****
Мъж е жестоватата прелест,
мъж е силният войн ...
който пред теб е покорен,
а всъщност ти си в плен!
*****
Закусва с усмивката ти рано сутрин,
не си отива с идването на деня.
Мъжът е вечно устроен,
да те обича макар и в тъга!
******
Мъжете са малко аз зная,
мъжете не са просто клише,
Взима ти кафе преди да те срещне...
И после взима твойто сърце!
-Ж. Л.
© Zhenyia Lazarova Все права защищены