20 oct 2012, 0:21

Мъж със сертификат 

  Poesía » Otra
494 0 2

Получи достойна оценка,

мъж с сертификат - чудесен.

Това е гордост за мен,

вярата, че  съм до теб.

 

Жените те гледат с усмивка,

с надежда, че ще си с тях.

Ти даваш всичко сърдечно

и радостта блика  навред.

 

Радваш ни с твойте успехи.

Живеем с красивите мигове,

сътворенви с нежност и обич,

за удоволствие на нашите сърца.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??