Получи достойна оценка,
мъж с сертификат - чудесен.
Това е гордост за мен,
вярата, че съм до теб.
Жените те гледат с усмивка,
с надежда, че ще си с тях.
Ти даваш всичко сърдечно
и радостта блика навред.
Радваш ни с твойте успехи.
Живеем с красивите мигове,
сътворенви с нежност и обич,
за удоволствие на нашите сърца.
© Елена Все права защищены