Мъжете се страхуват от силни жени,
които знаят как се обича.
Които знаят какво е самотно да страдаш,
когато в гърлото нещо горчи.
Страхуват се мъжете от красиви жени.
За себе си искат да ги запазят.
Как да ги скрият от чужди очи,
как в златна клетка да ги заключат?
Най-много се страхуват от умни жени.
Как тъй ще ги управляват?
Умът е присъщ за силния пол.
Жените не го заслужават!
Не се страхувайте, мили мъже,
че ще ви помислят за слаби.
Светът се крепи на вашите рамене,
а на нашите вие понякога плачете...
© Ваня Todos los derechos reservados