2 dic 2014, 20:18

Мъжката ми нощ-преработено 

  Poesía » De amor
319 0 2

Мъжката ми нощ

Майска вечер ме прегръща,
с топли майчини ръце,
с нежен трепет и отвъща,
мойто влюбено сърце.

Аз отлитам до звездите,
моята душа е в транс,
правя  планове  мъстити.
Всичко е под моя  власт!

В тази нощ велик аз ставах-
срещнах първата любов!
Пеех  или  пък заплаквах,
приемах и отдавах ... зов!

Първите петли пропяха,
а на мен не ми се спи...
Часовете сякаш спряха!
Смисъл нов се появи!

Утрото поруменява,
с него идва и деня!
Тази нощ една остава...
Тъй и ще я оценя!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??