Мъжката природа
Мъжката природа
е в непрекъснатата потребност
да преследваш и да ловуваш.
В безмилостния инстинкт
да побеждаваш и покоряваш.
В неутолимата жажда да натрупваш,
да губиш и да се възраждаш по-силен.
Мъжката природа
на породата Хищник,
на съществото Вълк.
Starkmaster(Ванко Николов)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados
е в непрекъснатата потребност
да преследваш и да ловуваш?А на мен това защо ли не ми харесва?
Поздрави!