Искаш да преминат в сиво
кратките ми мъжки дни.
Не обичаш похотливо
да поглеждам настрани.
Все за мъжката порочност
проповеди ми четеш.
Не, че формите ти сочни,
не, че нещо – да речеш...
Правя го пред теб нарочно
всеки ден и всеки път.
Просто няма нищо лошо
да е мъж до теб мъжът.
© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados