20 мая 2009 г., 00:09

Мъжко око 

  Поэзия » Любовная
614 0 7

Искаш да преминат в сиво

кратките ми мъжки дни.

Не обичаш похотливо

да поглеждам настрани.

 

Все за мъжката порочност

проповеди ми четеш.

Не, че формите ти сочни,

не, че нещо – да речеш...

 

Правя го пред теб нарочно

всеки ден и всеки път.

Просто няма нищо лошо

да е мъж до теб мъжът.

© Иван Миланов Шопов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??