19 abr 2009, 22:58

Мъка 

  Poesía
510 0 1

          Мъка

 

Пръскай злъч и печал,

ръси злоба и пяна.

В един свят омърсен и сам,

в един свят без илюзии и блян.

 

Отмина времето

                    на младост с мечти,

отмина времето

                    на любовния полет.

 

Пристъпва плахо

                     гласът на зрелостта,

побелял от мъката на разума,

не свикнал с новата си същност.

 

Защо не изживях

                      полета но птицата,

прекършен от самота,

защо не получих

                      своето несбъднато,

отнето ми през младостта?

 

АЗ съм една ранена душа

                                    на Безкрая

без очи,  тяло и  спомен.

© Кети Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??