25 may 2023, 13:41  

Мъка 

  Poesía » De amor
179 1 0

Слънце вече не грее,

през нощта няма луна,

мъка е сам да се живее

сред болка и тъмнина!

 

И вместо тиха радост,

вместо любов споделена -

вехне моята младост

и душата е натъжена!

 

Сега навън е пролет,

птички пеят по дървета,

но вместо волен полет -

да си моя нямам късмета!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??