7 jun 2006, 21:17

Мълчаливо 

  Poesía
675 0 11
Мълчим.
Думите всъщност
излишни са даже.
Всеки в своите
мисли лети.
Просто няма
какво да си кажем.
Очите говорят сега.
Звездите над нас
са застлали килим.
Ще проклиням деня,
когато няма да има
за какво да мълчим.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??