25 mar 2015, 22:13  

Мълчаливо 

  Poesía » De amor
299 0 0

Не казвай нищо. Просто погледни ме.

И говори с очите. Аз те слушам.

Любов е истинското ми рождено име,

не ми го вземай грубо и бездушно.

 

Излишни са отдавна всички думи.

Душата ми в душата ти живее.

Рисувам тихо обич помежду ни.

Очаквам те! И друго не умея.

 

Ти не сънуваш сънища за двама.

А аз не искам друго да сънувам.

Заради теб навярно дишам само.

За  твойта обич само  съществувам.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??