Далече си, далече си, а всъщност
по-близо си от всякога сега,
когато мисля си за тебе нощем
намирам общо кратно на тъга.
Мълчанието само е причина
да не те страдам и да не боля,
да се загубя, за да не те имам,
и да измамя себе си сама,
че не те искам и не те копнея,
че не те чакам и не те горя,
че само ти си моя свят потребен,
във който пазя своята душа.
© Жулиета Великова Todos los derechos reservados