4 oct 2007, 11:42

Мълчание 

  Poesía
810 0 5
"Мълчание в очите ти царува"
                      П.К.Яворов



Студеното
прибира се
във себе си
обвива се в
подводна
самота

горе отразява се
         във
        сиво

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??