Oct 4, 2007, 11:42 AM

Мълчание 

  Poetry
809 0 5
"Мълчание в очите ти царува"
                      П.К.Яворов



Студеното
прибира се
във себе си
обвива се в
подводна
самота

горе отразява се
         във
        сиво

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??