7 dic 2013, 20:28

Мъничка сълзичка 

  Poesía » De amor
418 0 0

Мъничка сълзичка

Мъничка сълзичка
рисува копнежите ми.
Тихичко капва на устните ти
и те целува, целува, целува
с топлата си нежност.
Докосва те със страст,
ласкаво  шепти името ти,
иска те, цялата е желание.
Мъничката сълзичка е моята обич
и иска теб, само теб...

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)′ 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??