Мъничко топлина
В ранно есенно утро
похлупено от мъгли
когато светът още спи
две малки врабчета
кацнаха на моя перваз
Сигурно търсеха приют
от пронизващия мраз
Дадох им шепа трохи
налях им пресна вода
Колко ли самотни души
търсят мъничко топлина...
© Галина Карааргирова Todos los derechos reservados