31 ago 2007, 18:42

На ... 

  Poesía
592 0 2
                        
На ...
                            "Ако те има теб на този свят..."

Защото Теб те има -
затова
на мене ми е тъжно и прекрасно...
Защото Теб те има -
затова
съм в Ада и във Рая на земята...
Защото Теб те има -
затова
живея и умирам едновременно...
Защото ТЕБ ТЕ ИМА!!!

© Мая Йонкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??