31.08.2007 г., 18:42 ч.

На ... 

  Поезия
589 0 2
                        
На ...
                            "Ако те има теб на този свят..."

Защото Теб те има -
затова
на мене ми е тъжно и прекрасно...
Защото Теб те има -
затова
съм в Ада и във Рая на земята...
Защото Теб те има -
затова
живея и умирам едновременно...
Защото ТЕБ ТЕ ИМА!!!

© Мая Йонкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??