12 jun 2008, 17:30

на А. 

  Poesía » De amor
1091 0 11

Всичко ми взе...

но душата остана...

Тръгвам, но накъде?

Към рая или към ада?...

Стъпвам с боси нозе...

Гори във душата жарава...

Всичко ти ми отне...

Душата ми жива остана!...

Не всичко ми взе -

имам сили аз да обичам!...

имам още сърце -

значи имам си всичко!...

... НЕ ВСИЧКО МИ ВЗЕ!...

© Райна Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??