29 jun 2006, 11:37

На АНТИ 

  Poesía
540 0 3




Да им дадем повече от опиумна трева,

повече дори от спринцовка с отрови –

нека им подарим света с топлина.

С топлина ще го прекроят до основи.

 

Техните топли и силни длани

ще трептят като гълъби бели.

Мечтите им в памет събрани

ще озаряват срещи и раздели.

 

Да сътворим чувства, надежди и мисли,

да обновим ума им, сърцата.

Да бъдем човеци, но чисти,

загърбили злобата и суетата.

 

08.06.2000 г.

/Е, с малко закъснях, но помните ли 31.01.2006 г., 6 месеца изминаха/

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??