22 jun 2008, 11:44

На бара 

  Poesía » De amor
1101 0 5
 

Стоя си на бара

и пуша цигара,

и чакам да дойдеш при мен,

но ти си различен

и малко първичен,

и чакаш да падна сама

във твойте капани,

тъй умело подбрани,

отделно за всяка жена.

 

Започва играта

и право в кревата,

но, скъпи, това е майтап,

не може веднага

така да се ляга

със всеки отскоро познат.

© Йовка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??