Целувай го,
до кръв го целувай,
със страст го целувай,
обичай го с нокти,
до смърт да бленува
да диша чрез тебе,
чрез теб да живее,
теб да сънува,
да се буди потребен,
в теб да се дави,
все жаден да ходи,
отровен от вяра.
Вземи го -
дете е.
Не знае омраза,
до рани те пази,
мечтае те мразен.
Върни ми го -
кален.
Върни ми го -
празен.
Върни го -
ненужен.
Аз ще го гушна.
© Емили Todos los derechos reservados