1.12.2012 г., 23:51 ч.

На Бившата ти 

  Поезия » Любовна
684 0 0

 

Целувай го,

до кръв го целувай,

със страст го целувай,

обичай го с нокти,

до смърт да бленува

да диша чрез тебе,

чрез теб да живее,

теб да сънува,

да се буди потребен,

в теб да се дави,

все жаден да ходи,

отровен от вяра.

Вземи го -

дете е.

Не знае омраза,

до рани те пази,

мечтае те мразен.

 

Върни ми го -

кален.

Върни ми го -

празен.

Върни го -

ненужен.

Аз ще го гушна.

 

 

© Емили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??