Ти, богати човече,
нещо забравяш ли вече!?
Гледаш в кофа рови старец
да изяде остатъка от портокалец,
а ти си с Мерцедес и Гучи,
докато стареца го хапе куче.
Не се сещаш за тоз човек,
а все пак живеем в 21 век!
© Георги Todos los derechos reservados