26 дек. 2014 г., 17:06

На богатия човек 

  Поэзия » Гражданская
399 0 0

Ти, богати човече,

нещо забравяш ли вече!?

Гледаш в кофа рови старец

да изяде остатъка от портокалец,

а ти си с Мерцедес и Гучи,

докато стареца го хапе куче.

Не се сещаш за тоз човек,

а все пак живеем в 21 век!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??