14 ago 2009, 8:59

На децата 

  Poesía » Otra
759 0 13

Мили мои, аз идвам от там,
накъдето вие отивате.
Отвъд деня, отвъд нощта
и въздишките на щастливите.

Защо съм ви?
За мен всичко е старо
и ми е скучно.
Освен да вляза в една китара
песнички да ви уча.

Или в книжка да влизам вечер,
под ръка да ви бъда, наблизо.

Хем да съм в стаята,
хем да не преча
да гледате телевизор.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??