Посветено на децата от група"Маргаритки" ЦДГ"Щастливо детство"
Обичам ги децата!
Те са ми въздухът и водата,
островът са на чистотата!
Те са ми опора и сила
с нежност, надежда се свила...
Скромна гордост в мен е родена,
чудодейна живост въплатена,
живеца на живата вода,
живота на замрелите сърца!!!
Пролетта са на сезоните,
най-нежните цветя,
с най-дъхав аромат...
Деца с очи, черни маслинки,
бистри, ясни месечинки.
Деца с очи, сини теменужки,
малки, весели кротушки,
синя китка от синчец,
пролетен букет-венец!
Деца с очи, ливади зелени,
игриви като рибки- мрени!
Деца с очи, кафяви "шоко",
погледнат ли те, казват "споко".
Деца с русички главички
и бели личица,
с пъстрички очички,
чисти стъкълца!
Деца... мургави и черни,
с къдрави косици,
с блясък в очи вълшебни,
радват се и на трошици...
Макар понякога и угнетени,
от бурята живот пленени,
пак растат и стават "човеци".
Обичам ви всички!!!
С вашите пърхащи сърца,
стопляте огромна ми душа.
Благодаря ви, деца!!!
© Фей Todos los derechos reservados