Син и дъщеря прекрасни
между двама ни вървят
в утрините ни неясни,
пълни с обич и тъга.
Пътищата се пресичат,
бури все така гърмят,
минзухар е той усмихнат,
тя - кокиче с нежен цвят.
Топля ги с очите свои,
милвам с ласкава ръка
и пораснаха, но още -
те са моите деца.
Влюбени в деня насъщен,
в утрото и вечерта.
Нека ни израснат мъдри
с нежни, влюбени сърца.
© Дора Ефтимова Todos los derechos reservados
Браво!!!