21 mar 2010, 8:56

... На ден рожден иди 

  Poesía » Para niños
719 0 2

... НА ДЕН РОЖДЕН ИДИ

 

Обувките обувай

и хич не се страхувай,

рокля облечи...

на ден рожден иди!

 

Яко ще прекараш,

ще се забавляваш.

Торта ще ядеш,

за да „порастеш”.

 

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??