7 ene 2007, 14:13

На Диди 

  Poesía
751 0 3

На Диди

С Диди се запознахме напълно случайно
аз софиянец, а тя от Бургас,
след няколко смешки много нахално
поканих я да дойде на гости у нас.

Но тя се намръщи и взе, че ме отряза,
уби безусловно мойта мечта,
погледна ме остро и строго ми каза
"Не мога да правя такива неща". 

А аз и отвърнах "Ти ли не можеш,
та тебе те знае целия Бургас
я ставай и тръгвай веднага
решил съм - идваш у нас".

И тя съгласи се, и тръгна със мене
възтържествува накрая тази правда,
и аз съм доволен, и тя е доволна
доиде в мойта квартира в Равда.

На сутринта, когато реши да си ходи
разцъфнала, като малко кокиче
погледна ме тя и мило ми каза
"ВЪЙ, ама аз не съм такова момиче".

© Владо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??