19 jul 2007, 22:01

На дъщеря ми 

  Poesía
558 0 3

Зелени речни камъни са моите мечти.
В пламъци спонтанни те припламват.
Не ме оставят да изтлея
- в морето зад заключени врати.

В една просторна светла стая си играе моето дете.
И то ме моли да поостана да играем...
При теб съм, миличка, при теб съм
с моите сълзи и с обичта си

Изгубвам ли се някъде в пространството горещо,
ще търся своето убежище при теб -
във твойта стая.
Във твоята невинна обич съм се врекла.

При теб съм, моя малка рожбо...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • поздрав!
  • "При теб съм, миличка, при теб съм
    с моите сълзи и с обичта си"-Нима има нещо по-скъпо от това
  • Живот и здраве и от мен, Нели!
Propuestas
: ??:??