12 ene 2008, 21:38

На едно момче 2 

  Poesía
550 0 1

Питаш ме какво се случва с нас оттук нататък,

но аз отговор не мога да ти дам,

защото нямам никаква представа

какво върти се в твоята глава.

Искаш да решавам вместо теб,

каквото кажа, ти ще го приемеш,

но нещата за мен не стоят така.

И ти човек си, който може да решава,

имаш свои желания, мечти,

но дали и аз съм в тях - не зная,

защото на въпроса твой не отговори ти.

Ти впрочем каза, отговорът е "Да" или "Не",

но нямаше смелост да ми кажеш кое си избрал...

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??