На Еньовден звездите слизат ниско.
И самодиви къпят се в росата.
Вълшебна е нощта – ти само искай –
ще ти се сбъднат мигом чудесата.
Ще пее в тебе мъничка авлига.
А билките килим ще са постлали…
Един живот живеем….той ни стига!
(Дано навреме да сме го разбрали...)
Човеко, ти си силен, мъдър, честен.
Красивото е в теб. Ти само искай
добро да правиш… другото е лесно…
На Еньовден звездите слизат ниско.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados