25 июн. 2015 г., 17:56

На Еньовден 

  Поэзия » Другая
304 1 3

На Еньовден звездите слизат ниско.

И самодиви къпят се в росата.

Вълшебна е нощта – ти само искай –

ще ти се сбъднат мигом чудесата.

 

Ще пее в тебе мъничка авлига.

А  билките килим ще са постлали…

Един живот живеем….той ни стига!

(Дано навреме да сме го разбрали...)

 

Човеко, ти си силен, мъдър, честен.

Красивото е в теб. Ти само искай

добро да правиш… другото е лесно…

На Еньовден звездите слизат ниско.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??