7 oct 2011, 14:36

На езерото Титикака 

  Poesía » Otra
435 0 6

 

http://idi.bg/gallery/users/97/blogs/430/Image/0e69880ccf50cdaaaba89d6b75008694.

jpg

 

Там, където нощем се къпят звездите,

тайно отивам.

Вятърът бавно приспива тревите -

аз ги завивам.


Там, където нощем се къпят звездите,

сама се скитам.

Къдриците мокри разплитат мъглите -

аз ги заплитам.


Там, където нощем се къпят звездите,

ме потърсете.

Смугло небе. На перуанка очите.

Огън и цвете.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??