21 nov 2016, 0:43

На Галя Павлова 

  Poesía
245 0 5

 

На Галя Павлова

 

На моята обичана учителка.

Великолепна си. Благодаря...


Когато чух този глас тъй прекрасен,

тъй пълен, доблестен и несломим,

толкова изпълнен с нежност

дълбочина и съдържание

със сладост, вяра, любов и живот...

осъзнах, че не съм чувала никога

по - красива песен, по - сърцата...

Тоновете и като листенца от рози

галят ми душата, а тя им благодари...

Но, за да увековеча твоя глас мила Галя...

тези няколко стиха са твърде малко...

а пък за душата ти дори всички стихове

на света няма да ми стигнат, не няма...

но във сърцето си за теб ще пиша

книга след книга, от онова усещане,

изпълнено с поезия, композиращо

всяка твоя трепереща и оживена ария...

Ще пише сърцето ми за теб, отново

и отново, ден след ден, за да изгрява

слънцето всеки път - с твоя глас от любов...

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Толкова се радвам, че влезе в живота ми...и че ми предаваш от своя опит в музиката и в живота...

 

https://youtu.be/SFXGDgK-A7s

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??